top of page
BTS Giessen-Ouwekerk-47.jpg

Video

Partners in Beeld maakt je bedrijf onderscheidend zichtbaar!

 

Wil je dat jouw bedrijf ook onderscheidend en herkenbaar zichtbaar wordt? Dan is het verstandig om eens met ons om de tafel te gaan zitten. Want met onze jarenlange ervaring, kennis van zaken en brede creativiteit maken wij de mooiste video’s. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, een video voor je socials, werving van personeel, instructie of een ander doel: Wij maken de video die voor jou passend is en waar je enthousiast van wordt. En dat doen wij met passie. Passie voor beeld.

Wij leren jou hoe je video
kan inzetten voor je
bedrijfsgroei.

Bedrijfsvideo

Voor Mourik maakten we een brand movie waarmee zichtbaar wordt dat Mourik een mooi bedrijf is dat aan de toekomst werkt. 

Portus Groene Hart heeft ons de opdracht gegeven een video te maken waarmee nieuwe leerlingen voor een volgend schooljaar worden geïnteresseerd.

Wervingsvideo

Klimaatservice zoekt jonge mensen die een technisch vak willen leren en bij dit bedrijf aan de slag willen voor een mooie toekomst.

Socialvideo

Dutch Tiny House bouwt duurzame houten woningen. Van veel woningen maken wij na de plaatsing een korte impressie voor social media. 

Heteren Kalkzandsteen is zichtbaar aanwezig op veel bouwplaatsen. Om dit ook zichtbaar te maken op onder meer Linkedin, maken wij met regelmaat korte video’s voor Heteren. 

Dit doen wij al voor

Rietveld logo Partners in Beeld bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo
DTH logo Partners in Beeld bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo
Heteren foto Partners in Beeld bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo
kuiper logo Partners in Beeld bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo
Bongers foto Partners in Beeld bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo
bottom of page